Hirdetés

1080p-ben bármivel boldogul az Intel Hades Canyon NUC



|

Az új NUC a Kaby Lake-G többchipes modulra épít, amely AMD Radeon Vega M integrált grafikát kínál.

Hirdetés

Az Intel közelgő Hades Canyon NUC minigépe a Skull Canyon NUC-t hivatott leváltani, és az első megjelenési formája lesz a kereskedelemben a Kaby Lake-G többchipes modulnak. Ez az a chip, amiben AMD Radeon Vega M grafika egészíti ki a 4-magos Kaby Lake processzort, 4 GB HBM2 memóriával. 

Hirdetés

Tavaszi érkezésre és 799-999 dolláros árazásra számíthatunk. A dél-koreai Playwares hozzájutott egyébként egy Hades Canyon géphez, és le is tesztelte. Az eredmények alapján a mai játékokat 1080p-ben gond nélkül elviszi a lapka, elfogadható szinten. 

A DirectX 12-t kiaknázó Rise of the Tomb Raidert, Tom Clancy's The Divisiont és Total War: Warhammer 2-t 1080p-ben tesztelték. Az eredmények alapján 53, 41,5 és 27,3 fps-t sikerült elérni. Tuning mellett az értékek 59,11, 46,8 és 30,1 fps-re emelkedtek. 

Fontos megjegyezni, hogy a Core i7-8709G Vega M lapkája sokkal erősebb, mint az AMD Raven Ridge APU-k integrált GPU-ja. Az előbbi 1536 stream processzort, 96 TMU-t és 32 ROP-egységet kínál 1024 bites HBM2 memóriával, míg a másik 704 stream processzort, 44 TMU-t,16 ROP-egységes, a memórián pedig a rendszerrel osztozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.