Hirdetés

Kiszivárgott a Huawei 15 hüvelykes Matebookja



|

Evan Blass szerint jövőre 14 és 15 hüvelykes méretben is érkeznek új Matebook laptopok.

Hirdetés

A Huawei az elmúlt években több rivális megoldással is jelentkezett már az Apple MacBook és a Microsoft Surface termékek ellen a Matebook széria keretein belül. Eddig azonban minden modell 14 hüvelykes képernyőt kapott. 

Hirdetés

A Microsoft időközben 15 hüvelykes, az Apple 16 hüvelykes panellel szerelt verzióra váltott. Most a Huawei jön: Evan Blass forrásai szerint a kínai gyártó már 15 hüvelykes Matebook modelleket is kínál majd. 

Nem ezek lesznek az eddigi legvékonyabbak, cserébe tele lesznek csatlakozókkal: hangkimenet, HDMI, három USB-A és egy USB-C port lesz rajtuk, míg a 14 hüvelykesen csak eggyel lesz kevesebb USB-A. A bekapcsológomb egyben ujjlenyomat-olvasó is, a kijelző 16:9-es. 

A tippek szerint Intel Comet Lake-U csúcsprocesszor kerülhet a laptopokba, amelyek legkorábban a 2020-as CES-en vagy MWC-n debütálhatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.