Nem hoz sok újdonságot a jövő évi MacBook Pro



|

A jövő évi, kisebbik MacBook Pro nagyon hasonlít majd ahhoz, amit az utóbbi időben megszoktunk az Apple-től.

Az Apple sok hónapnyi pletyka után adta végre ki az új, 16 hüvelykes MacBook Prót. A DigiTimes szerint azonban ezzel nincs vége, az ollós mechanikával dolgozó Magic Keyboard hamarosan a kisebb MacBook Pro laptopra is eljut. 

Hirdetés

Ugyanezt jósolja Ming-Chi Kuo, a neves elemző is, aki szerint 2020-ban minden MacBook ilyen billentyűzetre vált. Ez nem túl meglepő kijelentés, elvégre az Apple pillangómechanikás megoldásával csak a baj volt az elmúlt három év során. 

A DigiTimes azt is tudni véli iparági forrásoktól, hogy a legkisebb MacBook Pro továbbra is 13,3 hüvelykes kijelzővel rendelkezik majd, akárcsak az elmúlt években. 

Az nem túl valószínű, hogy az Apple kisebbre venné ezt a laptopot, ráadásul a szakértők szinte biztosnak látják, hogy csak egészen apró frissítésekkel nyúl hozzá a cég. Az új, 16 hüvelykes modell is arra utal, hogy az Apple azt folytatná a jövőbeli MacBookokkal, amit az utóbbi években mutatott. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.