Hirdetés

25 wattos Ice Lake CPU-t kapott a Razer Blade Stealth 13 laptop



|

A Razer az IFA-n mutatta be az új Blade Stealth 13-at, ami a gyártó szerint az első laptop 25 wattos Intel Ice Lake processzorral.

Hirdetés

A Razer egy vérbeli gamer-ultrabookot villantott az idei IFA kiállításon, ami igazából az első laptop lett 25 wattos Intel Ice Lake processzorral. A frissített Blade Stealth 13 GeForce GTX 1650-es grafikával érkezett, és még Mercury White kiadásban is elérhető. Szeptember végétől, 1499 dollártól fölfelé lehet majd szerezni az új laptopból. 

Hirdetés

Mindhárom konfiguráció Intel Core i7-10655G7 CPU-t kapott, de a Mercury White modell csak a Gen11-es integrált grafikát használja e mellé. A dedikált GPU-val érkező változatok full HD-s vagy 4K-s kijelzőt használnak. 

Ez utóbbiakba 16 GB RAM és egy 512 GB-os PCIe M.2-es SSD került. A RAM mennyisége azért fontos, mert forrasztva vannak a modulok, vagyis később nem bővíthető a rendszer. 

A GTX-es modellek fekete házat és logót kaptak, míg a Mercury White ezüstös, fehér billentyűzettel. Mindegyikre jutott Thunderbolt 3 és USB 3.1 Gen 2 Type-C port, valamint USB 3.1 csatlakozó és WiFi 6 is. A billentyűzet pedig egyzónás Razer Chroma világítást kapott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.