Hirdetés

256 GB-os memóriakitet is hozott a piacra a G.Skill



|

A 32 GB-os DDR4-es moduloknak hála akár 256 GB-os kitet is választhatnak azok, akik ütős asztali konfigurációt szeretnének.

Hirdetés

A G.Skill szeret óriási kapacitású és sebességű memóriakiteket piacra dobni, ennek fényében aztán nem meglepő, hogy mivel állt elő legutóbb. Fogta az új 32 GB-os DDR4-es moduljait, és még 256 GB-os kitet is összerakott. 

Hirdetés

Ha valaki nem a mennyiségre koncentrál, akkor akár DDR4-4000-es csomagokat is választhat, bár ilyenkor a maximum kapacitás "csak" 128 GB. 

A gyártó a Trident Z Neo és a Trident Z Royal sorozatokat bővítette az új csomagokkal, a legnagyobb kapacitású és a leggyorsabb kit egyaránt az utóbbi része. 

Mindegyik csomag támogatja az Intel XMP 2.0-t, vagyis UEFI-n keresztül könnyedén engedélyezhetőek a profilok az extra sebesség érdekében. Egyes alaplapoknál ugyanakkor BIOS-frissítésre lehet szükség a modulok használatához. 

Konkrét árak még nincsenek, a következő hónapokban érkeznek a boltokba a G.Skill újdonságai. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.