Hirdetés

Kiterjeszti a garanciaidejét az Acer



|

Innentől a gyártó minden notebookja gyárilag 3 év garanciával kerül értékesítésre.

Hirdetés

Az Acer Magyarország bejelentette, hogy 2019. augusztus 1-től az összes notebook család - Aspire, Swift, Spin, Nitro, Travelmate, Extensa - felzárkózik garanciaidőben a Predator családhoz, azaz minden notebook gyárilag 3 év garanciával kerül értékesítésre, függetlenül a termék vételárától vagy egyéb promóciótól.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy augusztus elsejétől minden megvásárolt notebook az alap garanciafüzetével és számlájával 3 év teljes körű garanciával rendelkezik. A vásárlók természetesen a teljes 3 év alatt választhatnak a háztól-házig szerviz szolgáltatás és a budapesti Acer márkaszerviz személyes felkeresése között.

Összefoglalva tehát a következő notebook sorozatokra él a 3 év garancia 2019.08.01 től:

Aspire sorozatok (1,3,5,7)
Spin sorozatok (1,3,5,7)
Swift sorozatok (1,3,5,7)
Nitro sorozatok (5,7)
Predator sorozatok (Helios, Triton)
Travelmate (B,P,X)
Extensa
ConceptD sorozat

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.