Hirdetés

3000 dollártól lesz vihető az új, 16 hüvelykes MacBook Pro



|

A közelgő, 16 hüvelykes MacBook Pro elég drága laptop lesz, ám a jelentések szerint nem vált OLED-kijelzőre.

Hirdetés

A 16 hüvelykes MacBook Pro laptopot már több pletykában is emlegették, és bár a megjelenésre valószínűleg még hónapokat kell várnunk, újabb információk kerültek elő a közelgő újdonságról. 

Hirdetés

Ezek alapján az új, 16 hüvelykes MacBook Pro alapára nem kevesebb mint 3000 dollár lesz (Európában nem kizárt, hogy ez több mint 3000 eurót jelent majd). Ennek ellenére az Apple nem áll át OLED-panelre, marad az LCD-nél, 3072 x 1920-as felbontásban. Az összeszerelést állítólag a Quanta és a Foxconn végzik majd. 

Azt továbbra sem tudni, hogy az Apple mikor jelentheti be a laptopot. Az szinte kizárt, hogy az új iPhone-ok mellett, arra ugyanis még nem volt példa, hogy iPhone-t kísértek volna MacBookkal. 

Emiatt valószínű, hogy az Apple egy kisebb, külön rendezvényen rántja majd le a leplet a 16 hüvelykes MacBook Próról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.