Hirdetés

4K-s és 10 bites a Philips legújabb monitora



|

Tűéles és élethű képet, nagyszerű fényerőt ígér a Philips IPS-panelre építő 276E8VJSB monitora.

Hirdetés

Bemutatkozott a Philips E Line szériájának első 4K-s monitora, a 276E8VJSB. Az LCD-monitor egy 27 hüvelykes átmérőjű IPS-panelre épít, 4K-s felbontást használ, és tiszta, élethű képet ígér, nagyszerű fényerővel. 

Hirdetés

Az új modell fotók, videók nézegetéséhez, böngészéshez és professzionális munkához is ideális. 4K-s, vagyis 3840 x 2160-as felbontást használ, 178 fokos betekintési szögekkel rendelkezik. A 10-bites megjelenítő összesen 1,074 milliárd színt kínál, a részletességet pedig 12-bites belső feldolgozás segíti. 

A gyártó szerint a kijelző többmonitoros konfigurációkhoz is ideális, hiszen a káva nagyon vékony, így nem tereli el a figyelmet, ráadásul stílusos képernyőként bármilyen környezetben divatos marad. 

Az extrák sorát a több képernyőt kezeli MultiView,  villódzásmentességet garantáló Flicker-Free és a szemfáradást csökkentő LowBlue Mode technológiák erősítik. Az új monitor november közepétől, 299 euróért lesz kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.