Hirdetés

4K-s OLED-kijelzővel támad az új linuxos munkaállomás



|

Lenyűgöző hardvereket kínál a System76 új Adder WS munkaállomása, ami nem mellesleg Linuxot futtat.

Hirdetés

A System76 az egyik legnagyobb gyártó a linuxos laptopok világában, és elég nagy kínálattal is rendelkezik. Ez most egy újabb modellel bővül, amelynek a neve Adder WS. 

Hirdetés

Az Adder WS egy munkaállomás, amelyet tartalomgyártóknak, kutatóknak és gamereknek szán a gyártó. A laptop 15,6 hüvelykes, 4K-s OLED-kijelzőt kap, ami a cég történetében egyedi. Az Adder WS ráadásul NVIDIA GeForce RTX 2070 GPU-t is kapott, amihez Intel Core i7-9750H vagy Core i9-9980HK processzor választható, maximum 64 GB DDR4-es RAM-mal, két PCIe NVMe adattárolóval és egy plusz 2,5 hüvelyes meghajtóval. 

Apró érdekesség, hogy az Adder WS igazából egy Clevo PB50RC vagy PB51RC, csak a GTX 1660 Ti helyett egy erősebb RTX 2070-et kínál. Emellett az Adder WS a System76 saját Pop!_OS rendszerét használja, ami az Ubuntu 18.04 LTS-re építkezik, és a játékoknál is kiváló teljesítményt nyújt. 

A System76 gépei általában nem olcsók, sőt, drágábbak, mint a windowsos megoldások. Míg a Clevo PB51RC ára 1420 dollár, addig az Adder WS nagyjából 2500 dollárba kerülhet (a konkrét vételárat ugyanis még nem árulták el). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.