Hirdetés

A 4K-s videókat is támogatja a Banana Pi BPI-M4 lapka PC



|

38 dollárba kerül a Banana Pi BPI-M4 lapka jellegű PC, ennyiért azonban már a 4K-s videókat is támogatja.

Hirdetés

Első pillantásra a Banana Pi BPI-M4 gyakorlatilag a Raspberry Pi 3 klónja. Bizonyos értelemben persze az: elvégre egy lapka jellegű PC, sőt, 40-tűs csatlakozója is van, amivel a Raspberry Pi HAT kiegészítők csatlakoztathatóak. 

Hirdetés

Ez a megoldás azonban más processzort használ, és 4K-s videókat is támogat. Képes microSD-t használni, de 8 GB-os beépített eMMC tárhelye is van, valamint M.2 Key E foglalata PCIe SSD-hez vagy más hardverhez. 

A 38 dolláros Banana Pi BPI-M4 4-magos Realtek RTD1395  processzort használ, Mali-470 MP4 grafikával, 1 GB DDR4-es memóriával, 8 GB eMMC tárhellyel. Van 10/100-as Ethernet, 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.2, HDMI 2.0b, jackcsatlakozó, 4 darab USB 2.0 port, USB-C, M.2 Key E foglalat és a 40-tűs csatlakozó. Lesz olyan modell, amibe 2 GB RAM és 64 GB tárhely fér, ezeket viszont a laphoz forrasztják, tehát frissíteni nem lehet a 92 x 60 milliméteres apróságot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.