Hirdetés

A csend bajnokát vitte a CES-re az Antec



|

Komoly hangszigetelést kapott az Antec P101 Silent számítógépháza, amely a CES-en is látható volt.

Hirdetés

Az Antec CES-re vitt újdonságai között volt látható a Performance One Case széria legújabb tagja, a P101 Silent számítógépház. A gépház már elérhető a piacon, 109,99 dolláros vételáron. 

Hirdetés

Ezért cserébe igen komoly hangszigetelést garantál a termék, és csúcskonfigurációkhoz is alkalmas. Az 527 x 232 x 506 milliméteres ATX-es midi torony oldalsó paneljeit és tetejét, valamint elejét is zajszűrős betétekkel látták el. 

Az előlapi panelt könnyen kinyitható, így a mágneses porszűrő könnyedén takarítható. Itt egyébként három darab 120 milliméteres ventilátor található, míg hátulra egy 140 milliméteres került. 

Alaplapból E-ATX, ATX, Micro-ATX és ITX is befér. 3,5 hüvelykes merevlemezből akár nyolcnak is van hely (vagy 2,5 hüvelykesnek), ehhez plusz két 2,5 hüvelykes és egy 5,25 hüvelykes meghajtó szerelhető be, továbbá nyolc bővítőhely van. A videokártya maximális hossza 450 milliméter, a CPU magassága 180 milliméter, a táp hossza 290 milliméter lehet. 

Az előlapra két LED-es világítású USB 3.0 port és két USB 2.0 port került, illetve a ventilátorok sebessége is vezérelhető innen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.