Hirdetés

A fogyasztói piacra érkeznek a Sony 16K Crystal LED panelek



|

A 16K-t és a 8K HDR-t egyaránt támogatják a Sony következő-generációs Crystal LED panelei.

Hirdetés

A Sony bejelentette, hogy a fogyasztói piacon is elérhetővé teszi a Crystal LED televízióit. A csúcskategóriás technológiára építő tévék eddig csak kereskedelmi szinten voltak hozzáférhetőek. 

Hirdetés

Az új tévék 0,003 négyzetmilliméteres micro-LED-ekből állnak, amelyek százszor kisebbek, mint a hagyományos LED-ek. Ennek ellenére olyan méretekben tudja kínálni a paneleket a gyártó, hogy a 8K HDR-t és a 16K-t is támogatja. 

A Sony Crystal LED TV-k az sRGB akár 140 százalékát képesek lefedni, miközben a 120 fps melletti megjelenést és a HDR-t is támogatják, ez utóbbihoz 1000 nites fényerő társul. A fekete színekkel pedig biztosan nem lesz gond a technológia sajátosságai miatt. 

A Crystal LED panelek a nem szabványos képarányokat is képesek támogatni, ugyanakkor a telepítésükhöz Sony kereskedő lesz szükséges megfelelő tanúsítvánnyal és képzettséggel. A fogyasztók elsőként a 2019-es CEDIA Expón találkozhatnak Crystal LED tévékkel élőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.