Hirdetés

A gamescomon mutatkozhatnak be az AMD RX 7700 és RX 7800 kártyái



|

Hamarosan két újabb modellel bővül az AMD legújabb generációs termékpalettája.

Hirdetés

Május végén mutatkozott be az AMD Radeon RX 7600, a pirosak népkártyája, amit az RTX 4060 ellen küldenek ringbe, azonban nem kell már sokat várni a kicsit combosabb nagytesókra sem. Legalábbis ha hihetünk a legfrissebb szivárgásnak, ami az augusztus végi gamescomra jósolja a nagy leleplezést mindkét modell esetében.

A Moore's Law is Dead csatorna jelentette, hogy az AMD-nél végeztek  Navi 32-es GPU fejlesztésével, amihez már működőképes driverek is rendelkezésre állnak. Persze az ilyen szivárogtatásoknak nem feltétlenül kell mindig hitelt adni, de ez a csatorna a múltban elég jó érzékkel tapintott rá az ilyen hírekre.

Hirdetés

Arról nem is beszélve, hogy a Moore's Law is Dead házigazdája a kezdetektől szorosan követi az RDNA 3 fejlesztését, és itt láttak napvilágot az első hírek a Navi 31/32 GPU kapcsán is.

A forrás szerint a kártyákat már gyakorlatilag most is piacra lehetne dobni, de az AMD-nél arra várnak, hogy a boltok polcairól lekopjanak a Navi 31-es modellek, mielőtt elárasztják a piacot az új kártyákkal. Egy augusztus végi bejelentés és szeptemberi rajt azért is lehet izgalmas, mert így az év legjobban várt játékát, a Starfieldet is rögtön mellé tudnák csomagolni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.