Hirdetés

A Google Workspace új frissítésének hála még jobban pöröghet a munka



|

Sok felhasználó elvileg még idén megtapasztalhatja a változást.

Hirdetés

Ha irodai munkáról van szó, sokan érthető módon továbbra is a Microsoft programcsomagját preferálják, de szerencsére vannak alternatívák, ha valaki nem volna elégedett az Office-szal.

A Google Workspace például szintén nagyon hasznos programokat foglal magában, és közeleg hozzá egy frissítés, ami nem túl nagy, ám annál hasznosabb változással kecsegtet.

Hirdetés

A jövőben ugyanis a Google Chat használata közben egyszerűbben végezhetünk el dolgokat a Workspace egyéb felületein, ami a gyakorlatban elvileg azt jelenti, hogy kevesebb erőfeszítésünkbe kerül majd a Drive, a Docs, a Sheets, a Slides, a Photos, vagy éppenséggel a Calendar elérése. Ennek hála pedig összességében simább lehet a workflow is, ami bizony elég fontos szempont.

Androidon és asztali eszközökön a tervek szerint a közelgő hetekben meg is tapasztalhatjuk a fenti változást, viszont iOS-re valószínűleg már csak jövőre fog megérkezni.

Következzen is a nagyon fontos kérdés: szerintetek jelenleg az Office vagy a Workspace a jobb választás munkához?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.