Hirdetés

A Kingston a DRAM-piac királya



|

A DRAMeXchange szakértői szerint a Kingston a legnagyobb beszállító a DRAM-piacon, a részesedése eléri a 72,17 százalékot.

Hirdetés

A Kingston Technology Company nemrég jelentette be, hogy a DRAMeXchange szakembereinek legutóbbi felmérése alapján ők lettek a világ első számú DRAM-beszállítói. 

Hirdetés

A TrendForce divíziójának elemzői azt mondják, hogy a globális piac 72,17 százalékát uralja jelenleg a Kingston. A DRAM-modulok kapcsán a 2018-as évet vizsgálták, a piacvezető címet pedig 16. éve zsinórban mindig a Kingston hódítja el. 

A szakértők szerint a növekvő készletek és árcsökkenések ellenére a modulgyártók 2018 második felében is kellően nagy árbevételéhez és nyereséghez jutottak. Az online tartalmak streamelése, az IoT fejlődése, valamint az adatközpontok és felhőalapú szolgáltatások igényei is kedveznek az iparágnak. 

A Kingston 2018-ban a különféle termékekbe összesen több mint 14 billió MB memóriát szállított le. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.