Hirdetés

A Konami játékra szánt PC-k gyártásába kezd



|

Az eddig játékfejlesztőként működő Konami az Arespear széria keretében Windows 10-es PC-ket, billentyűzeteket és headseteket is kínál majd.

Hirdetés

A többek között a Metal Gear és a Silent Hill szériákról ismert japán Konami úgy döntött, hogy belép a gamergépek igen zsúfolt piacára. Három belépő- és középkategóriás PC-t is mutatott a cég az új Arespear széria keretében, de érkezik tőlük két billentyűzet és fejhallgató is. A PC-k fekete és ezüst színben díszelegnek, viszonylag kompakt toronyba zárták ezeket. Az olcsóbb modell az Arespear C300, ezért 1750 dollárnak megfelelő összeget kérnek, a gépházon belül pedig Core i5-9400F CPU-t, GeForce GTX 1650-et, 8 GB RAM-ot, 512 GB-os SSD-t találunk. 

Hirdetés

A drágább opció az Arespear C700, ami már 3200 dollárba kerül, vízhűtéses Core i7-9700 CPU-val, GeForce RTX 2070 Super grafikával, 16 GB RAM-mal, 512 GB-os SSD-vel és 1 TB-os HDD-vel. Még 210 dollárért pedig átlátszó lesz a ház, RGB-s világítással. 

K100F és a K100L néven teljes és csökkentett méretű gamerbillentyűzeteket is bemutattak, állítható leütési pontokkal. A H100-as fejhallgató pedig a közlemény szerint a magas minőségre és erőteljes hangzásra koncentrál. A szakértők szerint kissé kockázatos lépés ez a Konamitól, amely ugyan a videojátékok terén fontos névnek számít, de a PC-piacon teljesen új versenyzőként kell elindulnia.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.