Hirdetés

A középkategóriába is betör az új Aorus 7 gamerlaptop



|

A felső-középkategóriás notebook kilencedik-generációs Intel processzort és 144 Hz-es kijelzőt kínál.

Hirdetés

Az Aorus 15 érkezése után elkerülhetetlen volt, hogy a Gigabyte egy új, 17,3 hüvelykes modellt is bemutasson. Az idei Computexen sok érdekes Aorus termék lesz, és a kedvezőbb árú Aorus 5 mellett jön az Aorus 7 gamerlaptop is. 

Hirdetés

A részletek csak a Computexen derülnek ki, de azt már tudni, hogy az előző-generációs Aorus X7 csúcsmodelltől különbözik majd az Aorus 7. Ez ugyanis inkább a felső-középkategóriát célozza meg, vagyis prémium élményt ígér anélkül, hogy egy vagyont kellene rá költeni. 

Emiatt persze vastagabb is lesz az X7-hez képest. Videokártyák tekintetében elvileg GeForce GTX 1050-et, GTX 1660 Ti-t és RTX 2060-at lehet majd választani, konfigurációtól függően. Aki pedig ennél is gyorsabbat szeretne, annak marad az Aorus 15, GeForce RTX 2070-nel. 

Az Aorus 7 érdekessége a 144 Hz-es képfrissítésű 1080p-s kijelző, ami már az alapmodellben is benne lesz. A laptopba kilencedik-generációs Intel Core i9-9750H processzor és egy Intel 760p PCIe SSD kerül. A 17,3 hüvelykes notebook közvetlen ellenfele lesz az olyan modelleknek, mint az ASUS ROG GL704, az Acer Predator Helios 500, a Lenovo Legion Y740, a Dell Gaming G vagy az MSI GL széria. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.