Hirdetés

A Lenovónak is van AMOLED-kijelzős laptopja



|

Itt a Lenovo Yoga C730 laptopja, amely nem csak átalakítható PC lett, de még AMOLED-képernyőt is kapott.

Hirdetés

A HP nemrég az elsők között mutatta be a 15,6 hüvelykes, átalakítható notebookját, amelybe már AMOLED-kijelzőt épített. Nem a HP Spectre 15 x360 azonban az egyetlen ilyen különleges gép. A Lenovo Yoga C730 is figyelemreméltó. 

Hirdetés

A Lenovo átalakítható laptopja remek specifikációkkal rendelkezik, azonban szintén a képernyője miatt számít igazán érdekesnek. A benne lévő panel ugyanis egy 3840 x 2160 felbontást alkalmazó AMOLED érintőkijelző. 

További jó hír, hogy a laptopra JBL hangszórók kerültek, amelyek a Dolby Atmost is támogatják. Az aktív toll segítségével pedig rajzolni is lehet: a Lenovo Active Pen 2 4096-szintű nyomásérzékenységet garantál. 

A Lenovo nyolcadik-generációs Intel Core i7 CPU-t, maximum 16 GB RAM-ot és egy 512 GB-os SSD-t tehet a gépbe, amelyen van Thunderbolt 3 és USB-C port, valamint HDMI csatlakozó is. A gép áprilisban jelenik meg, 1650 dolláros kezdőárral. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.