Hirdetés

A Microsoft mindent megtesz, hogy eltüntesse a Windows 11-et a netről



|

Próbálják eltemetni a neten fellelhető forrásfájlokat, de nem lesz könnyű dolguk.

Hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy kiszivárgott a Windows 11 korai változata, sőt, egy videóba össze is gyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat az operációs rendszer következő iterációja kapcsán. Bár mi inkább óvatosságra intünk mindenkit, sokan telepítették az operációs rendszert, amit a Microsoft a héten, egész pontosan csütörtökön hivatalosan is bejelent majd. A cég ugyanakkor nem szeretné, ha illegális forrásból származó telepítők keringenének a neten.

Hirdetés

A Microsoft jogi osztálya már támadásba is lendült, és a DMCA-t kihasználva, szerzői jogokra hivatkozva megpróbálja letöröltetni a különböző megosztókon és weboldalakon fellelhető ISO fájlokat. Ennek köszönhetően abban már biztosak lehetünk, hogy hivatalos forrásból származik a kiszivárgott Windows 11 build, amire ezen a néven is hivatkoznak, vagyis jó eséllyel nemcsak a belső kommunikációban emlegetik így az operációs rendszert.

Persze biztosat csak a hivatalos leleplezés után tudunk majd mondani, hiszen korábban a Windows, Windows 365 és Windows Sun Valley nevek is felröppentek. Csütörtökön tartja tehát a Microsoft azt a virtuális konferenciát, ahol minden részletre fény derül majd, és ebbe remélhetőleg a megjelenési dátum is beletartozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.