Hirdetés

A nyitott Antec Striker kell neked, ha formabontó gépházat akarsz



|

Nyitott mini torony lett az Antec Striker, aminek elsősorban a DIY megoldások kedvelői örülhetnek.

Hirdetés

Sokan továbbra is maguk szeretik összeállítani az asztali PC-jüket, és számukra lehet telitalálat az Antec legújabb gépháza. Az extravagáns, nyitott mini torony a Striker nevet kapta, 250 dollár az ajánlott vételára. 

Hirdetés

Ennyiért az egyedi vízhűtéses megoldásokat is támogatja, és a szokatlan formavilág jellemzi, innovatívnak mondott struktúrával. Ez az első nyitott ház előre helyezett grafikus vezérlővel, ITX-es formátummal. A nyitott gépház 420 x 230 x 410 milliméteres, a videokártyát pedig előre kell beépíteni. 

Az előlapi kimenetek tekintetében USB-C, USB 3.0 portok, audiocsatlakozók állnak rendelkezésre. A 4 milliméteres üvegpaneleknek hála minden alkatrész jól látszik majd, a minőségi megjelenést az alumínium és acél ház erősíti. A melegedéssel a nyitottság miatt nem lesz gond, de azért két 120 milliméteres ventilátor is beépíthető többek között. 

A GPU maximálisan 330 milliméter hosszú lehet, a táp 160 milliméter. A kábelkezeléshez 45 milliméter áll rendelkezésre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.