Hirdetés

A PC World mellé járó ajándék szoftverrel egyszerű a videószerkesztés



|

Nem szeretnél megbirkózni egy repülőgép-műszerfal bonyolultságú kezelőfelülettel, csak gyorsan és hatékonyan szerkesztenél videót? Ne keress tovább, itt a tökéletes szoftver hozzá.

Hirdetés

Rendkívül bonyolult profi videót szerkeszteni, ám erre a legtöbb felhasználónak nincs is igazán szüksége, pláne akkor nem, ha csupán egy apró, személyes videót, vicces történést szeretne megosztani, vagy a legutóbbi családi összejövetelről készítene mozgóképes emléket. A HitPaw Toolkit nem is ígér profi funkciókat, csupán egyszerű kezelhetőséget, amihez még betanulási időre sem lesz szükséged.

Egyszerűen csak működik

Már a HitPaw Toolkit kezdőablaka is jól példázza, mennyire az egyszerű használatra fókuszáltak készítői. Mindössze hétféle szolgáltatást kapsz, és nagyjából mindegyik ablaknak azonos a felépítése: az előnézeti kép alatt az idővonal látszik, jobb oldalon pedig a legszükségesebb vezérlőket, illetve az exportálásgombot találod.

Hirdetés

A főképernyőről indíthatsz videóvágót, képarányvágó- és forgatómodult, zenei aláfestést adhatsz filmjeidhez, finomhangolhatod a képi világot, játszhatsz a videó sebességével, GIF-et gyárthatsz, és Stop Motion-szerű animációt is varázsolhatsz. Legyen szó bármelyik funkcióról, a kezelés egyszerű, a felhasználóbarátságot pedig a valós időben változó előnézeti kép javítja látványosan.

Az egyszerű használatnak azonban hátrányai is vannak. Csupán egyetlen sávot használhatsz, több videoklipet nem tudsz egymásba fűzni. Az exportálás szintén korlátozott, csupán MP4-be (illetve a megfelelő helyen GIF-be) mentheted a végeredményt, és mi azt is hiányoltuk, hogy a különféle változtatásokat (például lejátszási sebesség) csak az egész videóra tudod beállítani, egy-egy részletre nem.

Ugyanakkor kellemes meglepetés volt, hogy a HitPaw Toolkit több videóformátummal is akadozás, hiba nélkül működött, és nagyon gyorsan végezte dolgát. Tegyél vele egy próbát, ha magazinunk olvasói között köszönthetünk, akkor szabadon megteheted ezt.

Ha szeretnél remek teljes verziós programokat, biztonsági szoftvereket és értékes PC-játékokat kapni ajándékba, akkor fizess elő a havonta megjelenő PC World magazinra, a Prémium és a Gold csomagok mellé számtalan értékes ajándék jár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.