Hirdetés

A PS5-öt is irányítja a megújult PlayStation app



|

Új felülettel érkezett a PlayStation app legfrissebb változata Androidra és iOS-re, mely már a PlayStation 5-öt is teljes mértékben támogatja.

Hirdetés

Nyakunkon vannak az új konzolok és az új játékok, de más újdonságokra is számíthatnak a gamerek, a Sony és a Microsoft ugyanis egyéb téren is frissít: a Sony például a mobilos PlayStation appot újította most meg Android és iOS rendszerű mobilokra. Nem csak új felület, új funkciók is vannak: az új PS app például a közösségi tevékenységek kiszolgálását is segíti, vagyis egyszerre akár 15 ismerősünkkel is beszélhetünk hangalapú chaten, mobilról. 

Hirdetés

A barátokkal való kapcsolattartás mellett híreket, fejlesztői blogokat is találunk az appban, sőt, integrált PS Store is van, ahol játékokat lehet vásárolni, majd úgy letölteni a PS4-re vagy PS5-re, hogy a konzolhoz hozzá sem kell nyúlni. 

Nagy újdonság, hogy az app segítségével már a PS5 is vezérelhető. A távoli letöltések mellett a játékok indítása is megoldható távolról, valamint a tárhely is kezelhető mobilról, ha épp nem vagyunk otthon, és kifogyóban van a szabad hely. Az új PlayStation app használatához PlayStation Network-fiókra van szükség, ezzel egyszerre a PS Messages megszűnik, mint különálló alkalmazás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.