Hirdetés

A Razer már megint világelső Blade laptopot emleget



|

Újfent világelsőséget hozhat egy új Blade laptop, amit a Razer az idei IFA kiállításon mutat be.

Hirdetés

A héten kezdődik az IFA 2019-es kiállítás, sok nagy meglepetésre számíthatunk ennek kapcsán Berlinben. Valószínűleg a friss Intel Ice Lake-U és Comet Lake-U processzorokra egy halom új laptopot építenek majd, elvégre kell az új kínálat az ünnepi szezonra. 

Hirdetés

A Razer már most magára vonta a figyelmet, egy rejtélyes kedvcsinálóban egy Blade laptop vastagságát hasonlítja össze egy eurócenttel. A felirat alapján pedig a 8 éve érkezett első Blade laptop folytatását kaphatjuk meg hamarosan. 

Az időzítés alapján biztos, hogy új Intel processzorra épül majd a Razer friss terméke, amellyel kapcsolatban a bejegyzésben megint ígérnek egy világelsőséget. 

Szerencsére már nem kell sokat várnunk arra, hogy kiderüljön, milyen újdonságokat tartogat a Razer, menetrend szerint ugyanis már a show kezdete előtti napokban zúdulnak majd a bejelentések. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.