Hirdetés

A routerek lehetnek a chiphiány következő áldozatai



|

Egyelőre úgy tűnik, hogy sikerül kiszolgálni a keresletet, de néhány hónap múlva már nem lesz optimális a helyzet.

Hirdetés

Arról, hogy tavasszal gépet újítsunk vagy új generációs konzolt vásároljunk, már lényegében lemondtunk, hiszen hónapok óta csak arról jönnek hírek, hogy a gyárak nem bírják az iramot, a forgalomba kerülő videokártyákat és gépeket pedig vagy a kriptovaluta-bányászok, vagy a nyerészkedők vásárolják fel. Reméltük, hogy a helyzet a jövőben már csak javulni fog, de a Bloomberg cikke elkeserítő képet fest.

Az újság a helyzetet jól ismerő forrásoktól úgy értesült, a szolgáltatóknak olykor 60 hetes várakozási idővel kell számolniuk a szokásos 30 helyett. Bár a készletek most még kitartanak, a Zyxel Communications európai vezetője, Karsten Gewecke szerint többször is közel kerültek már ahhoz, hogy hiány legyen, és még mindig nem múlt el a veszély.

Hirdetés

Nem csak a gyártókapacitás hiánya okoz fennakadásokat: Zyxel routerek is voltak a Szuezi csatornát napokig eltorlaszoló Ever Givenen, illetve az ezt követő hajókon. Érdemes tehát mihamarabb lépni, ha úgy érzitek, egy új router kellene a teljes hatékonysághoz, mert ki tudja még, meddig kényszerülünk otthoni munkavégzésre, és nem lenne szerencsés, ha a régi eszköz pont most adná meg magát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.