Hirdetés

A saját hangoddal is navigálhatsz a Waze-ben



|

Az androidos app legutóbbi verziójában rögzíthetjük a saját hangutasításainkat.

Hirdetés

Ügyes és hasznos trükkel újított a Waze legújabb verziója, bár a frissítés egyelőre csak az androidos kiadást érinti. 

Hirdetés

Az app egy ideje lehetővé teszi, hogy a saját hangunkat vegyük fel, és használjuk azt a navigáció során. Így ha a beépített hangokkal valaki nem éri be, akkor egyedivé teheti a programot. 

A felvételek beállítása nagyon egyszerű. Elegendő a Beállításokban megkeresni a [Részletes beállítások] részt, majd a [Hangok és hangutasítások] alatt a [Hangfelvevő] menübe belépni.

A funkció bekapcsolása után felvehetjük a különböző utasításokat, amelyeket aztán a navigáció során vethetünk be. Ha valamit kihagyunk, az alapértelmezett hanggal pótolja majd a Waze

Egyelőre nem tudni, hogy iOS-re mikor ér el az újítás, illetve negatívum, hogy az utcaneveket sem tudjuk (és valószínűleg nem is akarjuk) felmondani a készülékünkre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.