Hirdetés

A Samsung is megvillantotta a legújabb OLED-es Odyssey monitorjait



|

Elképesztő specifikációkkal rendelkeznek, így őket is érdemes lesz majd szemmel tartani.

Hirdetés

Nyakunkon a 2024-es CES, és ahogy már a legtöbben, most a Samsung is bedobta, hogy mivel készül az év egyik legfontosabb szakmai kiállítására. Korábban már az Asus és az LG is bemutatta a megnyerő specifikációkkal rendelkező OLED-es paneljeit, így csak idő kérdése volt, míg a Samsung is leleplezi a legújabb, legvagányabb konstrukcióit.

Ezek közül is az egyik legimpozánsabb talán a 49 colos, ívelt Odyssey OLED G9, ami 5120x1440-es felbontásával és 32:9-es képarányával lényegében két kijelzőt ad a felhasználók kezébe. De itt van még a szintén OLED-es, 32 colos, bár már lapos G8 is, ami 16:9-es képarány mellett kínál 4K-s felbontást.

Hirdetés

Mind a két kijelző 240 Hz-es képfrissítéssel és 0.03 milliszekundumos válaszidővel érkezik, így nem is kérdés, a gamereknek kitűnő választás lehet.

Végül, de nem utolsósorban pedig érdemes még szót ejteni a 27 colos G6-os, OLED-es modellről is, ami 2560x1440-es felbontás mellett kínál 360 Hz-es képfrissítést, szintén 0.03 milliszekundumos válaszidővel, ami kifejezetten ígéretesnek tűnik.

Ráadásul a portokkal sem spóroltak: mind a három kijelző két HDMI 2.1-es bemenettel és egy beépített USB-hubbal rendelkezik, de még egy 1.4-es DisplayPort is helyet kapott a portok sorában. A monitorok állítható magasságú, dönthető, és forgatható állványokkal, a gamereknek kedveskedve pedig a hátoldalukon RGB-világítással érkeznek majd.

A Samsung Odyssey G9, G8 és G6 kijelzői a hamarosan megrendezésre kerülő CES-en lesznek kiállítva, így ott majd minden bizonnyal többet is megtudhatunk a pontos megjelenésről és árazásról egyaránt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.