Hirdetés

A Sony Xperia 1 V a legjobb okostelefon, amit nem fogsz megvenni



|

A Sony mérnökei továbbra is sem akarnak lemondani a jackcsatlakozóról, de kérdés, hogy érdekel-e ez még bárkit.

Hirdetés

Amikor néhány évvel ezelőtt a gyártók szép lassan elkezdték kivezetni a jackcsatlakozókat a csúcskategóriás telefonjaikról, elég nagy volt a felháborodás, de nagyon rövid időn belül eljutottunk odáig, hogy már szinte egyetlen telefonon sem találjuk meg a portot, mégsem zavar senkit a dolog. Vannak azonban olyan gyártók, akik továbbra is kitartanak az elfeledett technológia mellett.

A Sony csúcsmobilja például minden évben kiemelkedően teljesít, különös tekintettel a kamerás képességeire, miközben a tetején továbbra is ott figyel a 3,5 mm-es audio jack. Nem lesz ez másként a Sony Xperia 1 V esetében sem, legalábbis ha hihetünk a most kiszivárgott renderképeknek.

Hirdetés

A szivárogtató szerint nemcsak ezt, hanem a microSD bővíthetőséget is megtartja a gyártó.

Az Xperia 1 V várhatóan 120 Hz-es QHD+ panellel, 5000 mAh-s akkumulátorral, 16 GB RAM-mal és Snapdragon 8 Gen 2-vel érkezik. A hátlapon három kamerát találunk, köztük egy 12 MP-es központi szenzorral, egy 48 MP-es ultraszéles és egy 12 MP-es telefotó lencsével. A szelfikamera várhatóan szintén 12 MP-es lesz, de a gyártó egyelőre nem erősítette meg a specifikációt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.