Hirdetés

A vízhűtés szerelmeseinek készült a Thermaltake DistroCase 350P gépháza



|

Minden részletben, még az oldallapban is látszik, hogy vízhűtéshez tervezte a Thermaltake a DistroCase 350P gépházát.

Hirdetés

Itt a Thermaltake legújabb gépháza, amely DistroCase 350P névre hallgat, és kifejezetten úgy tervezték meg, hogy a vízhűtés kedvelőit szolgálja ki. Ez a ház minden részletében megmutatkozik, még az oldalsó panel kialakításában is. Természetesen mindez akkor mutat jól, ha trendi fények is vannak, és emiatt természetesen nem maradt ki az RGB-s világítás. Az oldalsó üvegpanel mögött még egy D5-ös pumpa is megbújik többek között. 

Hirdetés

A világítási effektekről összesen 48 LED gondoskodik, valamint a Thermaltake RGB PLUS platformja, ami bármilyen alaplappal szinkronizálható. A NeonMaker Lighting szoftver is támogatott a részletesebb testre szabási opciókért, ez tartalmaz is előre beállított effekteket. 

A különleges kialakításnak és oldalsó paneleknek hála a gépházon egyébként közel teljes mértékben át lehet látni, így bárki megcsodálhatja a hardvereket a ház felnyitása nélkül is. Két-két USB 3.0 és USB 2.0 port is található rajta, három év garanciával, a második negyedévben kerül piacra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.