Hirdetés

Lapos és hordozható az ADATA új külső SSD-je



|

Bemutatkozott az ADATA legújabb külső SSD-je, a lapos és hordozható SC685.

Hirdetés

Az ADATA bemutatta a legújabb adattárolóját, amely egy külső SSD lett, SC685 névvel. Az adattároló meglehetősen lapos és kompakt formát kapott, azonban hiába nagyon könnyen hordozható, azért a kapacitásról nem kell lemondani. 

Hirdetés

A mindössze 35 grammos külső SSD csupán 9,5 milliméter vastag, tehát körülbelül annyira lapos, mint egy okostelefon. Mivel kártya formátumú, ezért zsebben és táskában is könnyedén hordozható. 

A mobil jellege ellenére 6,6-szor gyorsabb, mint egy átlagos külső merevlemez, vagy a fájlok átvitele és a mentések is tempósan zajlanak. Egy 10 GB-os 4K-s film az ADATA szerint 20 másodperc alatt átmásolható. 

A meghajtó 250 és 500 GB-os, 1 és 2 TB kapacitásokban érkezik a boltokba, 3 év gyártói garanciával. Az USB-C-s kábelnek hála nem kell aggódni a csatlakozó rossz iránya miatt, ráadásul a Windows, a macOS és az Android rendszerek és a konzolok is támogatottak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.