Hirdetés

Alacsony profillal támad a ZOTAC GeForce GTX 1650



|

Kevés a hely a számítógépházban? Semmi baj, a ZOTAC alacsony profillal tervezte meg a most megérkezett GeForce GTX 1650-es kártyáját.

Hirdetés

Bárkivel előfordulhat, hogy olyan számítógépházat választ, amelyben nincs túl sok hely. Lehet, hogy egyszerűen a dizájn miatt, azért, mert a kiszemelt gépház az igazán szép. Mi a helyzet ilyenkor a különböző hardverekkel? Érdemes helytakarékos megoldásokat választani. 

Hirdetés

A ZOTAC például azokra gondolt a most megérkezett új videokártyájával, akik olyan grafikus vezérlőt szeretnének, ami magasságban nem foglal túl sok helyet. 

Itt van a ZOTAC első olyan GeForce GTX 1650-es kártyája, amely alacsony profillal rendelkezik. A 16 centiméter hosszú grafikus vezérlő összesen 2 slotot foglal el az alumínium hűtőbordájával, ami a GPU-t, a memóriát és a VRM egy részét is hűvösen tartja. Mindezt két darab 40 milliméteres ventilátor szellőzteti. Az energiát a PCI-Express sloton keresztül kapja a kártya. 

Órajelek tekintetében maradtak a referenciaértékek, tehát 1665 MHz-es boost, valamint 8 Gbps-os GDDR5 memória. Ebből 4 GB van, amit egy 128 bites memóriabusz kezel. A kártya a 12 nm-es TU117-es lapkára épít, 896 CUDA maggal, 56 TMU-val, 32 ROP-egységgel. Kimenetek tekintetében HDMI, DisplayPort és DVI-D áll majd a vásárlók rendelkezésére. A vételárat a ZOTAC sajnos nem árulta el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.