Hirdetés

Alexával újítanak az Acer laptopok



|

A holnapi nappal kezdődően a meglévő Acer laptopokra is megérkezik az Amazon Alexa hangasszisztense.

Hirdetés

A legtöbb modern készülékre manapság már gyárilag tesznek valamilyen asszisztenst. A Windows 10-es PC-ken ott a Cortana, a Maceken a Siri, és állítólag a Chromebookokra jön a Google Assistant. De hol marad az Amazon népszerű Alexája? 

Hirdetés

Az idei évben a HP, az Acer és az ASUS is ígéretet tettek arra, hogy kiadnak majd olyan PC-ket, amelyek az Alexát és a Cortanát is támogatják. Az Acer május 23-mal kezdődően kiad majd egy szoftverfrissítést a már piacon lévő laptopjaira, amelynek keretében a felhasználók megkapják az Alexa asszisztenst. 

Elsőként az Acer Spin 5 átalakítható gépekre jut el a frissítés, majd később a Spin 3-ra is megérkezik. Később további modellek is megkapják, többek között a Nitro 5 Spin, illetve a Spin, a Switch és a Swift szériák egyes darabjai. Mindezeken túl az Acer minden-egyben Aspire gépeire is érkezik az Alexa. 

Akinek nem Acer laptopja van, annak sem kell persze aggódnia. A Microsoft nemrég mutatott egy demót, amiben a Cortana és az Alexa együttműködtek. Magyarul persze egyik sem tud, továbbra sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.