Hirdetés

2020-ban tarolhat csak igazán az AMD



|

Jövőre a Zen 3 mikroarchitektúra, a PlayStation 5 és a Scarlett, valamint a Samsung mobilos csúcslapka miatt is tarolhat az AMD.

Hirdetés

2019 végére is tartogatott pár meglepetést az AMD, például a Ryzen 9 3950X processzort és a harmadik-generációs Ryzen Threadripper HEDT chipeket. Lisa Su ügyvezető a VentureBeatnek adott interjújában azonban elmondta, hogy 2020 még nagyszerűbb lesz az AMD számára, mint 2019 volt. 

Hirdetés

Az ügyvezető elárulta, hogy az AMD az utóbbi időben alaposan rákapcsolt a processzorok gyártására, miközben a kínálata egyre bővül. A Zen 3 processzorok fejlesztése is jól halad, miközben 2020 elején befutnak a 7 nm-es Zen 2 mobilchipek. 

Az AMD sikeréhez sokat tesz majd hozzá a következő-generációs konzolok, vagyis a PlayStation 5 és az Xbox Project Scarlett érkezése. Ezekbe ugyanis az AMD adja majd a processzort. 

Ha mindez nem lenne elég, akkor elvileg 2020-ban válik majd valósággá az AMD és a Samsung együttműködésének gyümölcse, vagyis a Samsung mobilos lapkáiba Radeon grafikát építenek. 

Lisa Su szerint az AMD számára 2020 még nagyobb évet jelent majd, mint 2019. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.