Hirdetés

AMD processzor mellett pörgette 6024 MHz-re a DDR4-es memóriáját a Crucial



|

6024 MHz-es értékkel döntött tuningrekordot egy AMD Ryzen processzor társaságában a Crucial.

Hirdetés

Egyre fokozódik a verseny a RAM-piacon a tuning világában is, így immáron nem csak a G.Skill neve bukkan fel a rekordok kapcsán. Ezúttal kissé szokatlan módon a Crucial nyújtott bravúros teljesítményt. 

Hirdetés

A 8 GB-os Ballistix Elite DDR4-es modulokat ugyanis 6024 MHz-re pörgette a gyártó. Természetesen ehhez az új világrekordhoz azért folyékony nitrogénre is szükség volt. Ez ugyanis nem az a fajta tuning, amit egy napi használatú PC-n be lehetne vetni. 

A bravúrt az ASUS és a Micron tuningcsapatai hozták össze, és a dolog külön érdekessége volt, hogy egy AMD Ryzen 5 3600X processzort használtak. Effajta tuningkísérleteket csak ritkán próbálnak meg AMD CPU-val. Ezt egyébként az ASUS Crosshair VIII Impact egészítette ki. 

A Crucial fontosnak látta felhívni a figyelmet arra, hogy ez nem az első rekordja a Ballistix memóriáknak: az elmúlt 5 hónapban három tuningrekordot állítottak fel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.