Hirdetés

Érdekes lett a Sapphire Radeon RX 5500 XT Nitro+ Special Edition



|

ARGB-s ventilátorokkal és a PCB-nél nagyobb hűtőegységgel futott be az új videokártya.

Hirdetés

Az Amazon kínálatában már elérhető lett az Sapphire AMD Radeon RX 5500 XT-re építő egyedi megoldása, amely egész különlegesre sikeredett. Nem csak egy szokásos Nitro+ kiadásról van szó, teljesen testre szabták a Radeon RX 5500 XT Nitro+ Special Edition grafikus vezérlőt. 

Hirdetés

A videokártya ARGB-s hűtőventilátorokat kapott, a PCB méretét pedig csökkentették. Ezzel egyszerre a hátlap és a hűtőegység méretét megnövelték, hogy még hatékonyabb legyen a hűtés. 

A dizájn is egészen különlegesre sikerült, a széleken fémmel erősítették meg a jobb strukturális integritás érdekében. A hátlap szintén tovább megy a PCB-n, és itt is igyekeztek dizájnban mutatni valamit, még ha nem is nyeri majd el mindenki tetszését ez a külső. 

A kártyához egy 8-tűs PCIe csatlakozó kell. A Navi 14 GPU-ra építő, 8 GB memóriával szerelt kártya órajelei még nem ismertek, de 259 dollárba kerül, két DisplayPort és két HDMI jutott rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.