Hirdetés

Újabb világrekordot döntött az AMD Ryzen Threadripper 3990X



|

Ezúttal a Cinebench R20 mérésén ért el olyan eredményt a HEDT processzor, amely világrekordot jelentett.

Hirdetés

Tudtuk, hogy izmosra sikerült az AMD Ryzen Threadripper 3990X processzora, ezt pedig jól jelezte az a tény, hogy a HEDT chip sorra adta át a múltnak a korábbi rekordokat. Most itt egy újabb világraszóló eredmény, amely megint elismerést váltott ki az AMD rajongóiból. A gyártó tuningcsapata akcióba lendült, az amerikai, Sampson néven dolgozó tuningmester a Cinebench R20-ban állított fel új világrekordot. 40 527 pontot ért el ugyanis, méghozzá egy ASRock TRX40 Taichi alaplap segítségével, úgy, hogy a CPU-t 5,25 GHz-en dolgoztatta. 

Hirdetés

Természetesen a bravúrhoz már folyékony nitrogén is használnia kellett kellett, a műveletet továbbá CAS 14-es időzítéssel és 2800 MHz-es órajellel működő G.Skill Trident Z Royal memóriák segítették. 

Azt egyelőre nehéz lenne megtippelni, hogy mások túl tudják-e majd szárnyalni ezt az eredményt, de biztosan lesz, aki megpróbálja, hiszen a 64-magos chipszörnyeteg elég sok lehetőséget tartogat, főleg a többszálas feladatokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.