Hirdetés

Apollo Lake processzorral jön a kompakt és linuxos Mintbox Mini 2



|

4-magos Intel Celeron J3455 CPU van az apró gépben, ami Linux Mintet futtat.

Hirdetés

A Linux Mint fejlesztőcsapata bemutatta a legújabb Mintbox mini PC-t, ami idén nyáron érkezik. Ez a Mintbox Mini 2, ami alapvetően egy Compulab Fitlet 2, Mint logóval és szoftverrel. Az apróságban egy 10 wattos, 4-magos Intel Celeron J3455 CPU található. 

Hirdetés

A 299 dollártól induló PC ideális megoldás bárkinek, aki alacsony fogyasztású és csendes asztali gépet akar, olyat, amin garantáltan fut a legújabb Linux Mint. 

A gépről nem hiányzik a dual gigabites Ethernet, a 802.11ac-s WiFi, a Bluetooth 4.2, a DisplayPort 1.2 és a HDMI 1.4 sem. Akad még két USB 3.0 port, két USB 2.0, egy microSD-slot, mikrofon- és jackcsatlakozó. 

A Mintbox Mini 2 4 GB RAM-ot és 64 GB tárhelyet ígér, 50 dollár pluszért a Mintbox Mini 2 Pro már 8 GB RAM-ot és 120 GB tárhelyet hoz magával. Aki felnyitja a házat, az akár 16 GB RAM-ot is használhat. 

A Mintbox Mini 2 a Linux Mint 19-cel egyszerre érkezik, valamikor júniusban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.