Hirdetés

Új dizájnt kaphat a jövőre érkező MacBook család



|

Nagy változásokra lehet számítani, legalábbis a mindentudó elemző szerint, akinek eddig minden Apple-jóslata tökéletesen bejött.

Hirdetés

Úgy tűnik, mozgalmas időszak elé néznek a MacBookok, ha hinni lehet Ming-Chi Kuo jelentésének. Persze ilyenkor lehet elhajtani az ilyesféle jóslatokat azzal, hogy mit tudhat egy elemző, meg aztán a különféle spekulálásokat és állítólagos bennfentes forrásokat amúgy sem érdemes komolyan venni, de azt ne felejtsük el, hogy Kuo valamilyen mágikus képessége (vagy inkább hosszú évek tapasztalata, különféle statisztikák és valódi belsős források) segítségével már évek óta tűpontosan jelez előre egy csomó tech-piaci eseményt, az Apple-lel kapcsolatban pedig kifejezetten képben van. Szóval ilyen felütés után nézzük, mikre számít a tech-jós!

Hirdetés

Arról már írtunk, szintén Kuo számításaira hivatkozva, hogy legkésőbb 2021-ig megérkeznek az első olyan MacBookok, amelyekben az Apple saját tervezésű, ARM-alapú processzorai dolgoznak, tehát a gigacég elszakad az Inteltől (bár azt nem tudni, hogy teljesen, vagy az Intel és Apple procis gépek még fej-fej mellett érkeznek). Az azóta frissített előrejelzés szerint 2020 utolsó, vagy 2021 első negyedévében lehet számítani ezen modellek bemutatkozására. Emellett az elemző szerint már az idei év második negyedévében, tehát valamikor június végéig bemutatnak olyan új MacBook Pro és MacBook Air modelleket, amelyek a nem túl sikeres pillangós billentyűzetek helyett az ollós (scissor-switch) felfüggesztést használják.

Végül pedig jöjjön a legfrissebb Kuo-bomba: az elemző szerint 2021 őszén olyan MacBook modellek érkeznek majd, amelyek több tekintetben is szakítanak az évek óta gyakorlatilag változatlan dizájnnal. Arról nem beszélt, milyen területeket érint majd az újratervezés, de állítólag nagyobb léptékű lehet, mint a MacBook Pro legutóbbi, 2016 őszi frissítése, vagy a MacBook Air 2018 végi ráncfelvarrása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.