Hirdetés

Áprilisban érkezik a Chuwi UBook windowsos táblagép



|

Elindult a hibrid táblagép Kickstarter-kampánya, áprilisban várható a Chuwi UBook megjelenése.

Hirdetés

A Chuwi nem túl régen mutatta be az UBookot, ami egy 11,6 hüvelykes, 1920 x 1080-as érintőkijelzővel szerelt windowsos táblagép. Benne Intel Core m3-6Y30 CPU, 8 GB RAM található, a billentyűzete lecsatolható, a hozzá használható toll nyomásérzékeny. 

Hirdetés

A tablet vételára 469 dollártól indul majd, de aki az új Kickstarter-kampány keretében előrendelni, az kedvezményt kap. A kampány keretében már 349 dollárért lehetett foglalni a gépből, a következő lépcsőt a 379 és a 398 dolláros szint jelenti. 

Ennyiért 128 GB-os SSD jár, de aki nagyobbat akar, az 699 dollárért 1 TB-os modellt is foglalhat. Sajnos ebből csak 30 darabot kínál a gyártó. 

A Chuwi UBook passzív hűtést használ, LPDDR3 memóriát és M.2-es SSD-t alkalmaz. A 30,4 Wh-s akkumulátor 9,5 órás üzemidőt garantál. A tablet hátulján U alakú támasz található, a billentyűzet háttérvilágított. A toll 1024-szintű nyomásérzékenységgel rendelkezik, és a képernyő érzékeli, ha a tenyerünket rajta tartjuk rajzolás közben, tehát véletlen műveletektől nem kell tartani. Adott továbbá az USB-C és USB 3.0 port, microSD-olvasó, jackcsatlakozó, 802.11ac-s WiFi és a Bluetooth 4.0. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.