Hirdetés

Árcsökkentésekkel vágna oda a GeForce GTX 1660 Ti-nek az AMD



|

Megelőző csapásként több piacon is csökkentette a Radeon RX Vega 56 grafikus vezérlő vételárát az AMD.

Hirdetés

Régóta halljuk, hogy a GeForce GTX 1660 Ti az NVIDIA új slágerterméke lesz, és valószínűleg ettől tart az AMD is. Éppen ezért úgy döntött, hogy megelőző csapásként több piacon is csökkenti a Radeon RX Vega 56 vételárát. Ezzel ráadásul a készletek elfogyasztását is segíti. 

Hirdetés

A Radeon RX Vega 56 egy ideje már 269 euróért is elérhető. Ezt egy MSI Radeon RX Vega 56 Air Boost modellért kell fizetni, ami közel referenciakártyát jelent. 

Mindez különösen érdekes, hiszen tudjuk, hogy a GeForce GTX 1660 Ti alapvetően a GeForce GTX 1070 szintjén teljesít. A Radeon RX Vega 56 pedig mindkettőt lenyomja teljesítményben. A gond eddig az volt vele (összehasonlításban), hogy jóval magasabb az ára és a fogyasztása. Így viszont már igen komoly fenyegetést jelent a GeForce GTX 1660 Ti-re. 

Az AMD továbbra is ad ki új játékokhoz optimalizált csomagokat a kártyához. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.