Hirdetés

Az integrált grafikát váltja le az ASRock új videokártyája



|

Belépőszinten hasíthat az ASRock újdonsága, a Phantom Gaming Radeon 550 2G grafikus vezérlő.

Hirdetés

Nem elírás, az ASRock valóban egy AMD Radeon RX 550-es videokártyával állt elő, ha kicsit megkésve is. Üzletileg azonban logikus a lépés, az AMD belépőszintű kártyája ugyanis ideális megoldás, ha valaki kiváltaná az integrált grafikát. 

Hirdetés

A Radeon 550 ilyen tekintetben jó megoldás, de persze haladóknak és gamereknek azért kevés. A Phantom Gaming Radeon 550 2G összesen 2 GB GDDR5 memóriát kapott, amelynek az órajele 1750 MHz. Az 512 stream processzor mellett 64 bites memóriabusz jellemzi. 

A videokártya néma módban is tud dolgozni, ilyenkor 1183 MHz a maximum boost melletti órajel. Az alap mód az AMD referenciaértékeit veszi alapul, az OC mód pedig 1230 MHz-re húzza a GPU-t. 

Csatlakozókból egy dual-link DVI-D, egy HDMI 2.0b és egy DisplayPort 1.4 jutott a kártyára, amit 50 wattos TDP-érték jellemez. Az ára sajnos ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.