Hirdetés

Átalakítható munkaállomás lett az Acer ConceptD 9 Pro



|

Az IFA kiállításon is látható az Acer 17,3 hüvelykes, átalakítható munkaállomása, amelybe Core i9-es CPU került.

Hirdetés

A CES-en debütált Predator Triton 900 átalakítható gamergép szokatlan dizájnjára építkezik az Acer új ConceptD 9 Pro munkaállomása, amely szintén átalakítható, és ideális megoldás mérnököknek, fejlesztőknek és művészeknek. 

Hirdetés

A sokoldalú csúcsteljesítmény kilencedik-generációs Intel Core i9 processzoroknak és NVIDIA Quadro RTX 5000 grafikus vezérlőknek köszönhető, valamint a Pantone-hitelesített 4K-s kijelzők is sokat hozzátesznek az élményhez. 

A 17,3 hüvelykes kijelző az érintéseket is támogatja, valamint a Wacom EMR tollát, ami 4096 szintű nyomásérzékenységgel dolgozik, ás mágneses tölt újra. Az Ezel Aero zsanér optimális és kreatív pozíciókat ad a felhasználónak, a házban pedig hátra került a CPU és a GPU, hogy jobb legyen a légáramlás. 

A rendszer 32 GB DDR4-es RAM-ot és két NVMe SSD-t kínál még, portokból pedig akad USB-C, Thunderbolt 3, USB 3.1, DisplayPort és HDMI is. A ConceptD 9 Pro novemberben érkezik, 5499 eurós vételár mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.