Hirdetés

Augusztus 20-án jöhet a GeForce GTX 1180



|

Kölnben tartja a következő rendezvényét az NVIDIA - a GeForce Gaming Celebration keretében mutatkozhat be a GeForce GTX 1180.

Hirdetés

Az NVIDIA nemrég szétküldte a meghívókat egy augusztus 20-án esedékes rendezvényre, amelyre Németországban, Kölnben kerül sor. Ez lesz a GeForce Gaming Celebration. 

Hirdetés

A szakértők szerint ez egyértelműen a következő-generációs GeForce GTX 1180-as videokártya bemutatója lesz. A GeForce GTX 1180 hivatott leváltani a GTX 1080-at, és már az új Turing lapkára építkezik. 

További árulkodó jel, hogy az esemény mindössze egyetlen nappal előzi meg a 2018-as Gamescom rendezvényt. 

Egy augusztus 20-i bemutató ráadásul a korábbi jelentéseket is igazolná, azok alapján ugyanis a GeForce GTX 1180 augusztus 30-án már a boltok polcairól is levehető lesz. Ugyanazon jelentés szerint a GeForce GTX 1170 valamivel később, szeptember 30-án válik elérhetővé, a GeForce GTX 1180+ modellel együtt. A GeForce GTX 1160 később, október 30-án kerülne a boltokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.