Hirdetés

Az Acer még jobban rágyúr a környezetvédelemre



|

A vállalat arra törekszik, hogy minél több partnere csatlakozzon az Earthion küldetéshez.

Hirdetés

Az Acer már több évtizede elkezdte a fenntarthatósági gyakorlatok beépítését a működésébe, a környezetvédelmi, társadalmi és kormányzási szempontok iránti elkötelezettségével pedig 2021-ben indította el az Earthion programot. Ennek célja, hogy a partnerekkel és a beszállítókkal együttműködve környezetbarát kezdeményezéseket vezessen be az ellátási lánc rendszerébe.

2021-ben indult a Vero termékcsalád is, amely eszközökbe környezetbarát és újrahasznosított anyagokat építenek, illetve úgy tervezik azokat, hogy a meghosszabbított élettartammal az anyagfelhasználás és a hulladékmennyiség is csökkenthető legyen.

Hirdetés

A vállalat bemutatta a legújabb Vero modellt, az Acer Chromebook Vero 514-et, amely gyártása és csomagolása is a környezettudatusság jegyében zajlik. A gép újrahasznosított műanyagokból készült, a ház, a kijelzőkáva és a belső ventilátorház is jelentősen kevesebb PCR műanyagot tartalmaz, mint a piacon elérhető laptopok.

Az Acer az Earthion program keretei között támogatja az intelligens városi megoldásokat, segíti az intelligens út menti parkolást és az elektromos gépjármű töltési megoldások fejlesztését is. Az Acer Csoport célja továbbá, hogy 2035-re 100%-ban megújuló energiaforrásokat használjon.

Az Acer Zöld Nap alkalmával a vállalat elindította a "21 napos kihívást", amellyel az alkalmazottait ösztönzi a környezetvédelemre. A kihívás már a cég parnereire és beszállítóira is kiterjed, illetve a fogyasztók is részt vehetnek benne az Instagramon megosztott képekkel és videókkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.