Hirdetés

Az ASRock legújabb alaplapja egy NFT lesz



|

A közösség alakíthatja ki a token végleges dizájnját.

Hirdetés

Az évek során láthattunk már néhány ütős alaplapot az ASRocktól, ilyen volt például a játékosoknak szóló, vízhűtéses Z490 AQUA is. A tajvani gyártó újabban az NFT-vonatra is felugrott, és januárban nem helyettesíthető token formájában dobta piacra a játékosoknak szóló almárkája, a Phantom Gaming logóját.  

Most pedig az ASRock újabb lépést tesz a mostanság oly sokat emlegetett metaverzum irányába: jön az első NFT-alaplap, a Z690 PG Riptide NFT Edition.

Hirdetés

A Facebookon is promózott újdonságról egyelőre nem tiszta, hogy fizikai formában is elkészül-e, avagy csak egy tokenről van szó, de az utóbbi tűnik esélyesebbnek. A gyártó egy versenyt is hirdetett, melyben 4309 pixelen kell megtervezni festett részek színét, az egyes képpontok pedig az összecsengő munkák alapján nyerik el a végleges árnyalatukat. A közösség így maga alakítja az alaplap dizájnját.

A projekt oldalán futó visszaszámlálás szerint március 6-án, 10 órakor indul a közösségi színezősdi, amikor talán többet is megtudhatunk majd az NFT-s csodáról.

Az ASRock korábban kiadott NFT-logói jelenleg 0,26 Ethereumért, vagyis közel 242 ezer forintért mennek az OpenSea-n, az eredeti áruk viszont 0,1 ETH volt, így megeshet, hogy a Z690 PG Riptide NFT Edition is ennyiért kerül piacra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.