Hirdetés

Az elsők között vált Coffee Lake-re az Acer



|

Felbukkant egy új Acer Swift 3, amelyben már Coffee Lake processzor van.

Hirdetés

Egyre közelednek az Intel következő-generációs processzorai, emiatt aztán nem meglepő, hogy kezdenek felbukkanni az olyan laptopok, amelyekben már Coffee Lake CPU található. 

Hirdetés

Bár az Intel hivatalosan még semmit nem mutatott be, az Amazon és a Rue Du Commerce oldalára már felkerült egy új Acer Swift 3 laptop, amelyben Intel Core i5-8250U processzor található. 

A 15 wattos chip 1,6 GHz-es órajelen működik, de Turbo Boost mellett 3,4 GHz-re is képes. 14 nm-es CPU lesz, az Intel korábbi processzoraihoz hasonlóan. A 10 nm-es váltás csak jövőre esedékes. 

A legutóbbi szivárgások alapján ez egyébként egy 4-magos CPU lesz, ami az első az U szériás Core processzorok történetében. 

Maga a Swift 3 14 hüvelykes, full HD-s kijelzőt kaphat, GeForce MX150-es grafikával, 8 GB RAM-mal és egy 256 GB-os SSD-vel. A vételára 1099 euró lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.