Hirdetés

Az Intel még két évig kitart az Apple mellett



|

Az Intel továbbra is támogatja az Apple-t, és ragaszkodik hozzá, hogy a saját chipjei jobb élményt garantálnak, mint az Apple Silicon.

Hirdetés

Viszonylag régóta nyílt titok, hogy az Apple a jövőben nem Intel, hanem, saját fejlesztésű, ARM-alapú processzorokat akar használni a Mac gépeiben. Az idei WWDC-n be is jelentette a cég az Apple Silicont, ami egyben részleges búcsú is az Inteltől. Persze egyelőre nem sokat tudni a chipről, de a fejlesztők hamarosan kaphatnak belőle, és még idén érkezik az első Mac, amire erre alapoz. De vajon meddig maradnak még Intel chipek az Apple gépekben? 

Hirdetés

Az Apple-nek idő kell, hogy átálljon az Apple Siliconra, az Intelnek pedig alapvetően nem lenne érdeke, hogy segítse a céget ebben. Az AppleInsider viszont azt mondja, hogy az Intel továbbra is ügyfélként tekint az Apple-re, és a következő két év során is támogatja azt. Tim Cook szerint ennyi idő kell, hogy átálljanak az Apple Siliconra. 

Az Intel azért odaszólt az Apple-nek, és jelezte, hogy a saját processzorai még mindig jobb élményt kínálnak bármi másnál, és egyben a legnyíltabb platform is az Intelnek köszönhető a cég szerint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.