Hirdetés

Az Intel megerősítette az i9-12900KS létezését



|

A világ leggyorsabb játékos processzora még erősebb lett.

Hirdetés

Lassan véget ér a CES 2022, ahol a jelentős mennyiségű hiányzó ellenére is nagyon komoly cégek tartanak bemutatót. Képviselteti magát többek között az LG, a Samsung, az AMD és az Intel is. Utóbbi kettő fej fej mellett halad azért, hogy elcsábítsa a produktív és gamer felhasználók táborát, a két cég közül győztest hirdetni talán még sosem volt ilyen nehéz.

Egy biztos, jelenleg játékra nincs alkalmasabb processzor az i9-12900K-nál, amin most még egyet csavart az Intel.

Hirdetés

A CES-en tartott prezentáció részeként az Intel megerősítette, hogy érkezik egy újabb csúcsragadozó még a 12. generáció részeként. Az i9-12900KS elődjénél nagyobb órajeleket ígér, amolyan fogd meg a söröm reakció az AMD 5800X3D-jére, ami jó eséllyel lenyomja majd az alap 12900K-t.

Az Intel terhelés alatt is megmutatta az új CPU-t: a Hitman 3-at futtatva minden nagy teljesítményű mag (P) 5.2 GHz-en futott, miközben a kisebb teljesítményű, energiahatékony (E) magok is 4.0 GHz-en dübörögtek. Ez nagyjából egy 100 MHz-es növekedés az alap i9-12900K-hoz képest, ami a saját számaival is egy remek gaming processzor.

Nagyon várjuk, hogy a DDR5-ös szállítmányok utolérjék a keresletet, ugyanis a kettő kombinációja elképesztő játékos teljesítményt hozhat magával, amit a videojáték-fejlesztők is elkezdik kiaknázni az új technológiák által biztosított új lehetőségeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.