Hirdetés

Az RGB LED-es piacon is nagyot villant a Corsair



|

Az új Capellix LED technológia újdonságokat hoz a világítós gamertermékek piacára.

Hirdetés

A Corsair idei második nagy CES-es újdonsága a Capellix LED technológia. Alapvetően sokkal kisebb LED-eket kapunk, mint a megszokott SMD RGB LED-ek: 2,8 mm³ helyett csak 0,2 mm³-t foglalnak el. 

Hirdetés

A gyártó szerint a Capellix LED-ek 60 százalékkal világosabbak, 60 százalékkal hatékonyabbak és 40 százalékkal kevesebbet fogyasztanak, mint az SMD LED-ek. Ráadásul 35 százalékkal hosszabb az élettartamuk is. 

Az apróbb méreteknek hála több fér el a PCB-n, vagyis több dióda ontja majd a fényt, így pedig nő a "felbontás". A vezeték nélküli perifériák is profitálnak majd mindebből, javulhat az üzemidejük. 

A Corsair minden RGB LED-es termékét feldobja a jövőben a Capellix LED-ekkel, a memóriamodulokat, az egereket, billentyűzeteket és házhűtőket is. 

Az első fecske a 2019-es Dominator Platinum RGB memória. Ezek a modulok 12 egyedileg címezhető Capellix aRGB LED-et kapnak, Corsair iCUE szoftveres támogatással (persze más is támogatott). A DRAM chipeket kézzel válogatják, maguk a memóriák februárban érkezhetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.