Hirdetés

Az új GeForce driver már támogatja a DirectX 12 Ultimate-et



|

Az NVIDIA elsőként engedélyezte a DirectX 12 Ultimate-et a legújabb GeForce meghajtóprogramjával.

Hirdetés

A DirectX 12 Ultimate Nvidia általi aktiválásának köszönhetően már olyan haladó funkciók is támogatottak, mint a DirectX Raytracing 1.1, a mesh shaderek, a sampler feedback vagy a VRS. A teljes DirectX 12 Ultimate funkciókészlet jelenleg kizárólag az NVIDIA RTX szériás grafikus vezérlőivel érhető el, a legújabb driverekkel. 

Hirdetés

A mostani frissítés a Windows 10 2004-es frissítésével érkezett, hardvergyorsításos GPU-ütemezés támogatását is elhozta, valamint kilenc új G-Sync-képes monitor kezelése is megoldott lett (köztük a Samsung új G7 és G9 szériák, de ASUS, AOC, Dell, Lenovo és LG monitor is van a listán). 

Az előbbi újítás elméletileg növelheti a teljesítményt a rendszer válaszidejének csökkentésével, valamint közvetlenebb memória-hozzáférést engedélyezhet. Mindehhez a GeForce 451.48-as WHQL driverre van szükség. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.