Hirdetés

Az Xbox Series S legnagyobb problémáját oldja meg az új kiadás



|

A kizárólag fekete színben elérhető gép jobb választás lehet azoknak, akik eddig hezitáltak.

Hirdetés

Az Xbox Showcase során a Microsoft leleplezte új konzolját - pontosabban a 2020-ban kiadott Xbox Series S új változatát, ami két fontos dologban tér el elődjétől: színében és tárhelye méretében.

Az eredeti Series S árát nagyon alacsonyan tudták tartani, mivel egyfelől nem volt benne lemezmeghajtó, másrészt a trenddel szemben nem 1 TB-os tárhellyel érkezett, hanem 512 GB-ossal. A két tulajdonság némileg egymás ellen dolgozott, gondolhatnánk, ugyanakkor manapság már nincs olyan játék, amit lemezesen megvásárolunk, és telepítés nélkül elindul a konzolon - az 512 GB viszont így is, úgy is elég kevés.

Hirdetés

A szeptember 1-jén megjelenő Carbon Black változat nem fehér, hanem teljes egészében fekete, és nem 512 GB, hanem 1 TB tárhelyet kínál, ami már nem telik be olyan gyorsan még úgy sem, hogy ennek egy részét a rendszer lefoglalja magának és a rögzítendő tartalmaknak. Ugyan eddig is lehetett bővítőkártyát vásárolni a géphez, annak ára durván magas volt.

Az Xbox Series S Carbon Black 349 dolláros ajánlott fogyasztói áron kerül forgalomba, 50 dollárral többet kérnek érte, mint a kisebb tárhelyű változatért. Magyar ár még nem ismert, a termékoldal magyar változata egyelőre nem elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.